CAT | CAST

Mites de la pèrdua auditiva


Amb una petita cirurgia podré restablir la meva audició?
Hi ha moltes persones que han millorat la seva audició gràcies a una petita cirurgia. És veritat que algunes pèrdues auditives poden ser tractades d'aquesta forma amb un resultat exitós. En adults, desafortunadament, això només succeeix en un 5-10 % dels casos. Consulti al seu Otorinolaringòleg per obtenir més informació.

La pèrdua auditiva afecta només a la “gent gran” i és merament un signe de l'edat.
Actualment succeeix el contrari. El 65% de la gent amb pèrdua auditiva té menys de 65 anys. La pèrdua auditiva afecta a totes les edats.

Si tingués pèrdua auditiva el meu metge de família m'ho hauria dit.
No és veritat. Molts pocs metges generalistes poden realitzar proves audiològiques durant la seva praxi. Degut que la majoria de les persones amb dificultats auditives senten bé en ambients tranquils, com en la consulta del doctor, pot ser virtualment impossible per al metge generalista reconèixer el grau del problema. Sense una formació  específica i una experiència en la naturalesa de la pèrdua auditiva, pot ser dificil que el doctor detecti un problema auditiu.

Pot millorar la meva pèrdua auditiva?
En el passat, moltes persones que tenien una pèrdua auditiva només en una oïda, o que tenien pèrdua en les freqüències agudes, van rebre un missatge negatiu sobre les seves possibilitats de millora. Això podia ser cert fa molts anys, però actualment, amb els avenços de la tecnologia moderna, el 95 % de les persones que tenen una pèrdua sensoneural poden rebre una ajuda amb els audiòfons.

Audifons  Pack Bsic

Audifons  Pack 2

Audifons  Pack confort

Audifons  Pack Business

Audifons  Pack premium

test auditiu online

 

contacte | AVIS LEGAL | Segueix-nos a les xarxes socials 


Utilitzamos cookies para el compartir en redes sociales, analítica y guardar tus preferencias.