CAT | CAST

Potencials evocats (PEATC)

 Edat d'aplicació: des de nounat
Durada de la prova: 30 minuts


Definició

És la resposta neural desencadenada per un estímul acústic a nivell del tronc cerebral.

Objectius

La identificació de les ones que reflecteixen l'activitat del tronc cerebral, especialment l'ona V que és el component més intens i més durador, permet l'avaluació del nivell auditiu en la població pediàtrica per a les freqüències 2000 a 4000 Hz. També, valorant latències i interlatèncias, els PEATC permeten diferenciar les hipoacusias coclears de les retrococleares i ambdues de les de transmissió.

Aplicació metodològica

Utilitzant uns auriculars d'inserció o convencionals (també pot utilitzar-se vibrador ossi), s'envien estímuls sonors en forma de clic, que generen uns canvis bioelèctrics recollits per mitjà d'uns elèctrodes. Una vegada filtrats i amplificats es realitza la mitjana i es presenten en forma de gràfica.

La prova necessita la neteja de la pell on van col·locats els elèctrodes per disminuir la impedància i la sedació natural o mèdica de l'explorat per disminuir al màxim l'activitat cerebral i miogènica contaminant. La seva durada és d'una mitja hora i necessita de personal expert per a la seva valoració.

Audifons  Pack Bsic

Audifons  Pack 2

Audifons  Pack confort

Audifons  Pack Business

Audifons  Pack premium

test auditiu online

 

contacte | AVIS LEGAL | Segueix-nos a les xarxes socials 


Utilitzamos cookies para el compartir en redes sociales, analítica y guardar tus preferencias.