CAT | CAST

El soroll i la prevenció de la pèrdua auditiva

                                                                                                                                                                                        

 

La seva audició és un recurs preciós que s'ha de protegir de forma activa. Sabia vostè que una tercera part de les pèrdues auditives es poden prevenir amb una apropiada protecció auditiva i una mica de precaució?

A continuació detallem unes simples normes que li permetran conservar la seva audició:

 

Elimini els sorolls forts


El soroll és la primera causa de pèrdua auditiva, per tant necessitem una bona protecció quan ens exposem a sons intensos durant llargs períodes de temps.

 

Si vostè treballa en una activitat de risc asseguri's que està degudament protegit. Utilitzi taps anti-soroll a mida quan usi equipament pesat, martells percutors o es trobi en activitats sorolloses (concerts, esdeveniments esportius).

A casa, baixi el volum del seu televisor, ràdio i reproductors de música. Adquireixi els electrodomèstics que siguin més silenciosos. Compari les especificacions tècniques dels productes (dB) i esculli aquells que proporcionin un valor menor. Redueixi el funcionament simultani de dispositius que generen soroll.

Eviti la ingestió de determinades substàncies o medicaments
L'alcohol i el tabac deterioren l'audició. També hi ha diversos medicaments que han de pendre's amb cautela, especialment certs antibiòtics. Pregunti al seu doctor sobre els possibles efectes en l'audició d'algunes prescripcions.

No utilitzi bastonets per netejar les oïdes
Netegi només amb delicadesa el pavelló i la part externa del conducte.

Usi sistemes de protecció si treballa en entorns sorollosos
Pot aparèixer una pèrdua auditiva permanent només estant exposat 15 minuts a determinats sons intensos i immediata si ens exposem a sons procedents d'armes de foc o instrumental pesat.

Tracti a temps les infeccions d'oïda
És necessari prevenir les infeccions d'oïda i tractar-les a temps per prevenir lesions a llarg termini. Poden ser potencialment perilloses, especialment en els nens.

Realitzi revisions periòdiques de la seva audició
La pèrdua auditiva, com altres condicions mèdiques, poden ser gestionades de forma més eficaç si es detecten el més aviat possible. Després dels 25 anys, és important realitzar controls auditius anuals. Si vostè ha estat exposat a sorolls de forma perllongada o sap que té algun tipus de problema auditiu, una avaluació anual és molt recomanable.

Audifons  Pack Bsic

Audifons  Pack 2

Audifons  Pack confort

Audifons  Pack Business

Audifons  Pack premium

test auditiu online

 

contacte | AVIS LEGAL | Segueix-nos a les xarxes socials 


Utilitzamos cookies para el compartir en redes sociales, analítica y guardar tus preferencias.