CAT | CAST

Mites i respostes dels audiòfons

 


 

Amagar una pèrdua auditiva és millor que portar audiòfons.

Quant li costa la seva vanitat?
Una pèrdua auditiva poc tractada és molt més evident que portar uns audiòfons. Si vostè no entén el final d'un acudit, o respon de forma inadequada a una conversa, hi ha gent que pot pensar que vostè està perdent lucidesa mental, o capacitat d'atenció, o està minvant les seves habilitats de comunicació. Les conseqüències de la seva vanitat estan alterant la seva vida personal. En un nivell simple, una pèrdua auditiva no tractada significa renunciar als sons agradables que vostè sol gaudir. A un nivell més profund, la vanitat pot reduir la qualitat de la seva vida.

Com escullo els audiòfons adequats?
Seleccionar els audiòfons amb les prestacions adequades depèn de molts factors. El seu professional de la salut auditiva li oferirà recomanacions i consells que l´ajudaran a escollir la millor solució per a la seva pèrdua auditiva i estil de vida. Recordi que no hi ha estils d'audiòfons millors que uns altres: Simplement es tracta d'escollir l'adequat per a vostè. Abans d'escollir l'estil adequant per a vostè ha de considerar els següents factors: La seva pèrdua auditiva, l'anatomia de l'oïda, la seva habilitat manual i visual, el seu estil de vida, les seves preferències estètiques, la funcionalitat de l'audiòfon i el cost.

Els audiòfons es poden provar?
A AudioPacks si. Vostè pot provar la solució durant 30 dies. Esperi que Audiopacks li ofereixi un període de prova de 30 dies sense cap cost. Si no està satisfet amb el rendiment dels seus audiòfons durant 30 dies, els pot retornar. Descarregui la guia de la prova de 30 dies dels nostres packs auditius.

 

Mites i respostes dels audifons

 

Necessito un o dos audiòfons?
Els professionals de la salut auditiva recomanen usar dos audiòfons quan la persona té pèrdua auditiva en les dues oïdes. Això es diu adaptació binaural. Usar dos audiòfons  l´ajudarà a millorar la seva audició en ambients sorollosos, localitzar els sons, i millorar la claredat i qualitat del so. Els estudis demostren que l'usuari està més satisfet amb els seus audiòfons quan en porta dos.

Els audiòfons em faran semblar vell?
Semblar més vell és una de les presocupacions que tenen moltes persones abans d'adquirir uns audiòfons. No són els audiòfons que fan que una persona sembli més gran, sinó la creença que tingui la pròpia persona en relació a aquest tema. Si els audiòfons fan que la seva vida sigui com la de qualsevol altra persona, tots aquests inconvenients i prejudicis desapareixen. Els fabricants d'audiòfons són conscients que l'estètica preocupa a molts usuaris, i és per aquest motiu que hi ha molts audiòfons que s'adapten totalment a la forma del canal auditiu. Aquest tipus d'audiòfons CIC, ofereixen la potència necessària per satisfer a una part de les persones que pateixen una pèrdua auditiva. El que vostè ha de tenir en compte és que una pèrdua auditiva s'evidencia més que uns audiòfons. Somriure o assentir quan vostè no entén el que se li ha dit, li pot deixar en major evidència que pel fet de portar uns audiòfons.

 

Els audiòfons incrementaran molt la intensitat dels sons?
Els audiòfons són amplificadors. Fa un temps, era necessari incrementar la potència de l'audiòfon per escoltar els sons suaus (per exemple, la parla suau). Amb la tecnologia que ofereixen els audiòfons moderns, el circuit funciona automàticament, solament proveint la quantitat d'amplificació necessària en referència al nivell d'entrada. De fet, la majoria dels audiòfons actuals, ja no té control de volum.

Em funcionaran?
Les investigacions han puntuat als professionals de l'audició amb un 92% de satisfacció. 9 de cada 10 persones han indicat que la seva qualitat de vida ha millorat amb els audiòfons. La satisfacció mitjana amb audiòfons d'1 any d'antiguitat és d'un 78 %, i s'apropa als ratiss de satisfacció de la majoria de clients de productes electrònics.

Ho puc pagar a terminis?
A Audiopacks si, vostè tindrà la possibilitat de finançar fins a 24 mesos.

Audifons  Pack Bsic

Audifons  Pack 2

Audifons  Pack confort

Audifons  Pack Business

Audifons  Pack premium

test auditiu online

 

contacte | AVIS LEGAL | Segueix-nos a les xarxes socials 


Utilitzamos cookies para el compartir en redes sociales, analítica y guardar tus preferencias.