CAT | CAST

Què ha d’esperar dels seus audiòfons?

 


 

Desde que vostè comença a considerar la compra d’uns audiòfons, és important establir expectatives raonables sobre el rendiment d’aquests productes tan sofisticats. Adquirir uns audiòfons no és tan senzill com anar a un centre comercial i comprar qualsevol article.

 

L’adaptació d’uns audiòfons requereix que la persona que pateix una pèrdua auditiva accepti el fet que aquesta pèrdua té efectes negatius en les seves relacions socials i de seguretat. La motivació a escoltar millor de la persona és el més important per garantir l’èxit de l’adaptació.

 

És important adonar-se que vostè no obtindrà el mateix benefici del seu pack auditiu que el seu veí. La individualització és una part molt important, les seves expectatives han de basar-se en vostè, el seu tipus de pèrdua, les seves experiències passades, i els beneficis que vostè pot rebre de l’amplificació.

 

Els punts que es comenten a continuació l’ajudaran a tenir expectatives raonables i realistes respecte al funcionament dels audiòfons. També és important que vostè tingui informació referent als professionals amb els quals vostè interactua en el procés d’adaptació.

 

 

 

 

Audiòfons · Pack Bàsic

Audiòfons · Pack 2

Audiòfons · Pack confort

Audiòfons · Pack Business

Audiòfons · Pack premium

test auditiu online