CAT | CAST

Audioleg a Barcelona - Centre auditiu Audiopacks

 

 

L'audició és un dels nostres sentits més valuosos.
Amb ella podem comunicar-nos amb les persones
i estar en contacte amb els sons de la vida.

 


 

El sentit de l'audició és molt important. Tanqui els ulls un moment i pensi en les diferents vibracions sonores que es produeixen al seu voltant. Les seves oïdes estan processant aquestes vibracions en informació comprensible: gent, veus, ocells, sons de cotxes a distància, timbres, aire condicionat i música. És un món sonor riquíssim.

 

L'objectiu primordial de l'oïda és rebre vibracions de l'entorn i convertir-les en informació neural que el cervell pugui usar. Les vibracions constitueixen diferents ones sinusoidals que s´anomenen "so". Aquestes presenten dues característiques principals: la seva freqüència (greu, mitjana i aguda) i la seva intensitat (feble o forta).

 

Els sons naturals es presenten com un conjunt de diverses freqüències, per la qual cosa el nostre sistema auditiu descompon aquests sons complexos en freqüències simples. En l'ésser humà l'audició té una importància crucial, ja que gràcies a ella s'ha desenvolupat el llenguatge, que és la base de bona part de la nostra evolució com a espècie.

 

Audifons  Pack Bsic

Audifons  Pack 2

Audifons  Pack confort

Audifons  Pack Business

Audifons  Pack premium

test auditiu online

 

contacte | AVIS LEGAL | Segueix-nos a les xarxes socials 


Utilitzamos cookies para el compartir en redes sociales, analítica y guardar tus preferencias.