CAT | CAST

 

“L'oïda és l'òrgan de l'educació" 

Aristòtil

 


 

La pèrdua d'audició mantinguda en els primers anys de vida pot interferir tant en l'adquisició del llenguatge com en el desenvolupament psicològic i intel·lectual del nen, repercutint en la seva evolució integral.


Tant metges com educadors estan d'acord que quan abans s'iniciï el tractament, millors els resultats que es podran obtenir i menors els trastorns que comportarà la privació auditiva.

Les hipoacúsies neurosensorials o de percepció són les més greus i irreversibles.  Per tant, han de descartar-se en el moment del naixement. Tota pèrdua auditiva prenatal hauria de ser detectada i tractada els sis mesos de vida de l´infant.

La major part de la sordesa infantil és d'instauració prenatal o perinatal, encara que en un 10-20% dels casos apareix posteriorment (European Consensus Development, CODEPEH). Per això és important realitzar un seguiment dels nens que tinguin algun antecedent compatible amb l'aparició de la sordesa després del naixement.

Les hipoacúsies de transmissió són més lleus, i en els nens són causades en gran part per processos d'otitis seromucoses. Les otitis seroses comporten pèrdues d'audició en general lleus, i la seva solució sol passar pel tractament amb medicaments o quirúrgic adequat.

 

Audifons  Pack Bsic

Audifons  Pack 2

Audifons  Pack confort

Audifons  Pack Business

Audifons  Pack premium

test auditiu online

 

contacte | AVIS LEGAL | Segueix-nos a les xarxes socials