CAT | CAST

 

 

Més de 520 milions de persones al món
pateixen algún grau de pèrdua auditiva.

 

La pèrdua auditiva és un problema molt comú. Més de 520 milions de persones al món pateixen algun grau de pèrdua auditiva. A mesura que l'esperança de vida i els nivells de soroll de les societats industrialitzades augmenten, incrementa també el nombre de persones amb problemes auditius.


L'exposició perllongada al soroll intens a casa i en el treball està provocant que la pèrdua auditiva apareixi a edats més primerenques. El seu control i prevenció pot reduir de forma important l'aparició dels problemes auditius.

La nostra habilitat de sentir és fonamental per a comunicar-nos amb els altres. Per això, els efectes socials i emocionals són un dels primers símptomes per a les persones que pateixen aquesta dificultat.

Habitualment, la pèrdua auditiva augmenta de forma gradual, és a dir, no ens adonem que anem perdent els sons del dia a dia. Abans d´adonar-se´n és possible que vostè estigui perdent aquests sons de l'entorn, com les veus de les seves persones més properes.

Hi ha persones que pensen que la seva manca d´audició no és prou important com per a preocupar-se. Però per lleu que sigui, vostè comprovarà una gran millora en la seva qualitat de vida si posa remei a aquesta dificultat.

Per aprofundir més sobre el tema pot llegir més a continuació:


Símptomes
Impacte
Causes
Tipus
Soroll i prevenció
Incidència
Acúfens

 

Audifons  Pack Bsic

Audifons  Pack 2

Audifons  Pack confort

Audifons  Pack Business

Audifons  Pack premium

test auditiu online

 

contacte | AVIS LEGAL | Segueix-nos a les xarxes socials 


Utilitzamos cookies para el compartir en redes sociales, analítica y guardar tus preferencias.